در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403

سوالات پرتکرار گروه پژوهش ، فناوری ، کارآفرینی و ارتباط با صنعت

.

 

مراحل اخذ درس پروژه  :

  1. رشته هایی که درس پروژه با مشخصات توضیحات ذیل را دارند :

الف :  دوره کاردانی : رشته های الکترونیک عمومی و نرم افزار کامپیوتر

ب :  دوره کارشناسی :  رشته های مهندسی تکنولوژی الکترونیک ، مهندسی تکنولوژی برق قدرت ، مهندسی حرفه ای مکانیک خودرو ، علمی کاربردی معماری  و مهندسی تکنولوژی کامپیوتر نرم افزار

  1. دارا بودن شرایط اخذ درس پروژه  

دانشجو می بایست برای اخذ درس پروژه یا طرح نهایی ، حداقل 50 واحد درسی را گذرانده باشد.

  1. انتخاب واحد درس پروژه در زمان انتخاب واحد و یا حذف و اضافه ( به شرط داشتن مجوز انتخاب واحد)
  2. دانلود فرم تعیین عنوان پروژه ازسایت آموزشکده ( فرم های شماره 1 و 6  ) ( دریافت فایل - بخش گروه پژوهش و ارتباط با صنعت )
  3. هماهنگی با اساتید راهنمای تعیین شده توسط گروه آموزشی مربوطه که ابتدای هر نیمسال اطلاع رسانی می شود ( درخصوص تعیین عنوان پروژه و ارسال فرم شماره یک تکمیل شده به استاد راهنما )
  4. پس از تکمیل و ارسال فرم شماره یک به استاد راهنما ، موضوع پروژه در گروه آموزشی مربوطه مطرح و مورد بررسی قرار می گیرد و مصوبه گروه آموزشی توسط استاد راهنما به دانشجو اطلاع رسانی می شود ، دراین حالت چنانچه به اصلاح فرم نیاز باشد ، اصلاحات لازم توسط استاد راهنما به دانشجو اطلاع رسانی خواهد شد و دانشجو موظف به انجام اصلاحات در فرم پروژه و ارسال مجدد فرم  به استاد راهنما می باشد .
  5. شروع مراحل انجام پروژه تا تکمیل آن صرفا از طریق هماهنگی با استاد راهنمای پروژه صورت پذیرد.
  6. پس از اتمام پروژه ، به استاد راهنمای خود ، درخواست زمان برای دفاع از پروژه خود را ارائه و در زمانی که توسط گروه آموزشی جلسه دفاعیه برای شما تعیین و توسط استاد راهنما به شما اطلاع رسانی می گردد ، حضور داشته باشید . (  به همراه فرم شماره 6 و سایرمستندات مورد نیاز)
  7. پس از جلسه دفاعیه پروژه ، جهت ثبت نمره آن توسط واحد آموزش ، مستندات آن را که توسط گروه آموزشی تعیین و تائید می شود به گروه پژوهش و ارتباط با صنعت ارائه نمایید.

توضیح ضروری : درصورتیکه دانشجو حداکثر تا 40 روز بعد از آخرین آزمون نیمسالی که پروژه را انتخاب واحد نموده ، نتواند کلیه مراحل بالا را انجام و مستندات پروژه را به گروه ارتباط با صنعت ارائه نماید ، نمره دانشجو در این درس صفر منظور خواهد شد و دانشجو موظف به انتخاب واحد این درس در نیمسال های بعدی خواهد بود    ( به شرط داشتن مجوز انتخاب واحد )

مراحل اخذ درس کارآموزی :

  1. دارا بودن شرایط اخذ درس کارآموزی

دانشجویانی که در چارت دروس رشته تحصیلی خود ، یک درس کارآموزی دارند ( در دوره کاردانی رشته های  الکترونیک عمومی ، عمران ، مکانیک خودرو ، حسابداری ، ساخت و تولید ، نرم افزار کامپیوتر ، معماری ، حرارت مرکزی و تهویه مطبوع ، فتوگرافیک و شبکه های کامپیوتری  و در دوره کارشناسی رشته های مهندسی الکترونیک ، مهندسی برق قدرت ، مهندسی مکانیک خودرو ، معماری ، مهندسی کامپیوتر و حسابداری ) می بایست برای اخذ درس کارآموزی حداقل 50 واحد درسی را گذرانده باشند. و دانشجویانی که در چارت دروس رشته تحصیلی خود ، دو درس کارآموزی دارند ( کارآموزی 1 و کارآموزی 2 ) ( در دوره کاردانی رشته الکتروتکنیک و دردوره کارشناسی مهندسی اجرایی عمران ) برای اخد درس کارآموزی 1 ، حداقل 35 واحد درسی و برای اخذ درس کارآموزی 2 ، حداقل 50 واحد درسی را گذرانده باشند.)   ضمنا دانشجو درنیمسالی که درس کارآموزی را انتخاب واحد می نماید می بایست غیر از پنجشنبه ، 2 روز در برنامه هفتگی خود کلاسی نداشته باشد.

2.انتخاب واحد درس کارآموزی در زمان انتخاب واحد و یا حذف و اضافه( به شرط داشتن مجوز انتخاب واحد)

3.دانلود فرم تعیین محل کارآموزی از سایت آموزشکده  ( فرم شماره 1 ) (دریافت فایل -  قسمت گروه پژوهش و ارتباط با صنعت )

4.هماهنگی با مدیر گروه محترم رشته مربوطه در خصوص موافقت با انتخاب محل کارآموزی

دانشجویان رشته های الکترونیک ، برق و کامپیوتر با جناب آقای مهندس عبدالحسینی

دانشجویان رشته های مکانیک خودرو ، عمران ، معماری و حرارت مرکزی و تهویه مطبوع با جناب آقای مهندس بحرینی

دانشجویان رشته های حسابداری ، فتوگرافیک و تربیت بدنی با جناب آقای قنبری

5.پس از تائید موافقت مدیرگروه محترم رشته با محل کارآموزی ، دانشجو می بایست اطلاعات مورد نیاز در فرم کارآموزی را تکمیل و توسط سرپرست محل کارآموزی تائید ( مهر و امضاء ) نماید.

6.دانشجو می بایست فرم تکمیل و تائید شده در مرحله پنج را به مدیرگروه خود ارائه نماید.

7.پس از تائید فرم کارآموزی توسط مدیر گروه رشته خود ، و به منظور صدور نامه معرفی به محل کارآموزی ، فرم تائید شده را به گروه ارتباط با صنعت ارائه نمایید. 

8.پس از گذشت 2 روز از ارائه فرم تکمیل وتائید شده کارآموزی به واحد ارتباط با صنعت ، نامه معرفی به محل کارآموزی را از دبیرخانه دریافت نمایید.

نکته  : چنانچه قبل از صدور نامه کارآموزی ، دانشجو مبادرت به حضور در محل کارآموزی نماید ، مشمول بیمه حوادث در زمان کارآموزی نبوده و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

9.شروع دوره کارآموزی صرفا با هماهنگی استاد کارآموزی ( که از سامانه بوستان قابل دریافت است ) صورت پذیرد ، براین اساس چنانچه دانشجو بدون هماهنگی و موافقت استاد کارآموزی مبادرت به حضور در محل کارآموزی نماید ، ساعات آن قابل محاسبه نخواهد بود.

10. هرگونه تغییر در ساعات حضور در محل کارآموزی نیز می بایست با هماهنگی استاد کارآموزی صورت پذیرد.

11.دفترچه گزارش کار کارآموزی را نیز می توانید از سایت آموزشکده ، از قسمت فرم های قابل دانلود گروه پژوهش دریافت نمایید.

12.پس از اتمام کارآموزی ، دفترچه کارآموزی را تکمیل و به همراه گزارشات مصور دیگری که استاد کارآموزی و یا گروه آموزشی مربوطه مشخص می کند به استاد کارآموزی خود تحویل نمایید.

13.چنانچه دانشجو بعد از گذشت 40 روز از آخرین آزمون نیمسالی که کارآموزی را انتخاب واحد نموده ، نتواند دوره کارآموزی را به اتمام برساند ، نمره کارآموزی در این درس صفر منظور و دانشجو موظف به انتخاب آن در نیمسال های بعدی ( به شرط مجوز انتخاب واحد) خواهد بود.